Vi håller det enkelt.

Två timmars planering.
Film & foto i fyra produktiva timmar.
En veckas leveranstid av allt.

Fast pris – 35.000:-

3st varianter av filmklipp från produktion (30, 15, 6 sek), samt 20st stillbilder inkl. bildbehandling.


Vi ger er ett riktigt bra erbjudande som maximerar effekten av nedlagd tid och investering. Under ett tillfälle producerar vi både film och foto, självklart utifrån era önskemål och behov. Ett smart sätt att hålla kostnaderna nere samtidigt som ni får ett högkvalitativt material där foto och film följer samma formspråk och kompletterar varandra på ett oslagbart sätt.

 

VISA ETT CASE

TRE ENKLA STEG

1. PLANERING


Två timmar där vi tillsammans med er planerar inför produktion utifrån era önskemål och behov. Vi kommer självklart med tips och ideér.

2. PRODUKTION


Fyra timmar där vi
utifrån planeringens överenskommelse filmar och fotar intensivt så mycket vi kan. Vi håller en tydlig dialog och kommunikation med alla inblandande för bästa möjliga resultat under produktion.

3. LEVERANS


Leverans sker inom en vecka, snabbt och effektivt! Filmklipp kommer med musik och enklare textanimation. Allt anpassat för sociala medier och webb.

VÅRT TEAM

EXEMPEL CASE

FLER EXEMPEL

Söker ni mer eller mindre? Vi fixar.

Vi har även två andra paket att erbjuda för exempelvis småföretagaren eller större bolag.

MINDRE PAKET 20.000:-

En timmes konceptframtagning.
Film & foto i två timmar.
Fyra dagars leveranstid.

Leverans av 1 film och 10 bilder.

STÖRRE PAKET 85.000:-

1 dag planering och konceptframtagning
Hjälp med modeller och platser
1,5 dags film och fotografering
Två veckors leveranstid.

Leverans av 3 filmer och 40 bilder.

Låter detta intressant? Kontakta oss för mer information om paketen.

FRÅGOR & SVAR

Transport och logi är helt naturliga kostnader utöver valt paket. Vi finns i Åre men kan så klart ta oss till andra platser. Är det inom 10 mil tar vi enbart milersättning på 50:-/mil, alt tåg. Vid längre resor räknar vi ut och inkluderar vår egna timdebitering. Andra kostnader som kan tillkomma är arvode för modeller & locations, samt större avancerad redigering.

Vi ger fri användning på webb och sociala medier. Önskar ni fler plattformar så meddelas detta till oss vid ett konceptmötet.

Filmer levereras i 16:9 som MP4-format för sociala medier och webb, samt Instagram (9:16 stories), men kan skapas i andra format om så önskas. Bilder levereras som jpeg, för webb.

Känslan på allt med stil, färger, musik, tempo etc. anpassar vi så att det synkar med er verksamhet. No worries!

Filmer kan justera text precis som ni önskar, dvs. buskapet för resp. filmklipp. Sekunderna går självklart att justera om det krävs (dock inte mer än vad som ingår, t.ex. 30+15+6sek = 51 sekunder totalt). Önskemål med bilder kan vara enklare retuscher.

KUNDERS ORD & KONTAKT

 

”Jag är kräsen när det gäller att arbeta kreativt med människor, men Johan, han är en av få jag har träffat som kan ta en vision och genomföra den så att den blir bättre än vad du har föreställt dig”.

Fredrik Fernlund

Grundare, Snajd Reklambyrå

 

”Det är lätt och roligt att jobba med Frida. Hon tar ett helhetsgrepp om projekten och gör noggranna förberedelser. Hon är väldigt engagerad i genomförandet och levererar alltid resultat i toppklass”.

Malin Åkerlund

Sälj & Marknad, Sweare