Bakom kulisserna för BAUHAUS, B-foto assistent och redigering för filmbolaget i Västerås.

ProLounge är ett mycket etablerat filmbolag jag kom i kontakt med 2014 genom den kontakt som då inspirerade mig till att få upp ögat för film och starta mitt eget bolag. Sedan dess har vi båda tagit stora kliv framåt i utvecklingen och ProLounge blev nyligen stora vinnare i Publishingpriset 2017. Sen vi först träffades har jag fått förtroendet att skapa en del, t.ex. filmat denna bakom kulisserna för Nordic Feel.

I samarbeten med byråer eller filmbolag har jag ofta ryckt ut med kort varsel och fått improvisera en hel del på location vilket jag älskar. Friheten att skapa kopplat till den brief jag får inför en shoot. I just denna produktion valde jag att filma väldigt ”vardagligt” och med fokus på att få med filmteamet in action på flertalet bilder, samt Nordic Feel´s produkter då det var viktigt även för dem att kunna visa upp filmen i sina sociala medier och samtidigt promota sina bästsäljande produkter.

Varje gång jag kommit över till ProLounge´s kontor är det ett härligt och avslappnat gäng som mött mig med glädje, filmsnack och professionalism, precis vad jag tycker om. Mindre prestige och öppenhet för samarbeten för bättre resultat. Det har alltid varit en positiv och skön kommunikation med ProLounge och denna rekommendation skrev VD Markus Andréasson, om vårt samarbetet: ”Första intrycket av Johan är ett flöde av positiv energi! Vi jobbar med Johan för att han är drivande, kan många delar och framför allt är duktig på hantverket film. Tillbaka får vi alltid hög kvalitet med ett stort leende”.

Tack ProLounge för sköna tider hittills, fortsätt skapa magi!