Känslan av att vara i final med sin producerade film. En milstolpe!

Publishingpriset är en heltäckande kommunikationstävling. Den omfattar de flesta etablerade former av kommunikation. Tävlingen är den äldsta heltäckande kommunikationstävlingen. Redan att bli nominerad är en bedrift”. Att läsa detta ger mig helt klart ett kvitto på att jag kanske är rätt OK ändå, haha.

Att samarbeta med Prolounge har gett mig större självförtroende. Berättade senast igår för en person att jag vid starten av min verksamhet knappt kunde säga att jag var en frilansande filmskapare. Det kändes fel, jag kände mig liten, ingen koll på tekniska aspekter och filmade allt i auto-läge. Things has changed.

Idag känner jag mig trygg i rollen. Självklart är det 1000 saker att utveckla men det är också charmen. Även om jag inte har direkt bra koll på allt tekniskt, följer utvecklingen eller liknande så hämtar jag min inspiration genom att kolla på massvis med produktioner jag älskar. Mina ”likes” på Vimeo. Tar med det jag ser ut på produktioner och sen finns det i bakhuvudet i planeringen. Att skapa storyboards mm. är klart bra, men det har jag i princip aldrig gjort sedan start. Har extremt lätt att se vinklar men är också väldigt kräsen. Nöjer mig inte förrän jag funnit det jag önskar. Sen bygger jag upp det till en helhet. Hellre gå på känsla än att jag vet exakt vilken kelvin på en lampa som behövs. Nedan kan ni se filmen jag skapade.

Det jag fastnade för sedan start var den ”filmiska” känslan. Den önskar jag alltid skapa i mina produktioner och undviker helst TV-reportage och liknande. Min verksamhet önskar jag går mer och mer mot att skapa större lojalitet med kunder. Något som också är svårt när man hoppar på varenda puck som dyker upp och det blir bara 10% arbete med de jag älskar att jobba med. Nu vill jag verkligen se mina kunder som en familj. De som bland annat ger energi, glädje, och härlig kommunikation. Lovar samma sak tillbaka.

Tack för nomineringen. Vi ses på Berns den 7/11!