Söker ni en fotostudio i Stockholm/Mälardalen, finns det här hos oss att hyra.

Vi får ofta förfrågningar från allt mellan studenter till etablerade fotografer & filmare som önskar en modern och fin studio att plåta objekt, människor eller liknande. Välkommen i så fall till oss på Frilansfabriken på Trefasgatan 4 i Västerås. Ett härligt gäng frilansande kreatörer.

Storlek på studion är 30m2 (6x5m) med en takhöjd på 3.8m. Här kan ni se 360-VY för enklare överblick. Det går att mörklägga, alt. använda sig av naturligt ljus genom de sex fönster som finns. Vi hyr mestadels ut vår studio på vardagar. Är det under någon helgdag, skicka gärna en förfrågan.

Priser för att fota eller filma i studion. Alla priser exkl. moms.

– Halvdag (upp till 4h) 2000:-
– Heldag (upp till 8h) 4000:-

Det finns möjlighet att hyra fonder i flertalet olika färger, stativ, reflektorer och sandsäckar (beroende på vår tillgänglighet och om vi använder det i egna uppdrag). Förutom studio finns även kök med micro, toaletter, kaffemaskin, bubbelvatten och högtalare med uppkoppling mot bluetooth.

För bokning av studio och frågor är det enklast att ni fyller i mitt formulär med information under kontakt. Vi finns även på Facebook. Specificera så gott ni kan era önskemål så återkommer vi till er inom kort.

Välkommen att fota eller filma era saker, vi ses!