I mitt CV från 2012 var rubriken ”Strukturerad, proffsig och rolig ledare”.

Under mina studier på högskolan 2007 fick jag skapa ett personligt ledarskapsdokument. Vem är jag, vad vill jag, vad har påverkat mig, vad värderar jag i ett arbete, personer som påverkat mig mm. Det, förutom allt jag har bakom mig innan det, var en start för vem jag är som person. Det har följt med mig sen dess, växt med tiden och är något jag definitivt vill bevara. Egenskaper som känns rätt, rätt i mitt hjärta.

Inom business älskar jag så klart att skapa filmer, men allra helst skapa något för mina kunder som känns rätt, som träffar rätt och som ger resultat. Det sker inte utan ett smart koncept och en tydlig strategi för att sprida filmen. Ni kan läsa mer om det i mitt tidigare blogginlägg. Professionalism är A och O. Samarbeten med kunder, kunders kunder och partners sker enbart med de som alltid vill kundens bästa. Vi ger och tar, samt löser saker i produktioner i god ton på bästa sätt. Det är magiskt när det finns en extra schysst harmoni med kund där vi värderar kvalité och resultat. Självklart också glädje och skratt i allt! Glädje och positivism genomsyrar mig som person. Vi kom inte till denna planet för att klaga på saker.

Privat som person går så klart i linje med företaget i och med att ”du är din egen produkt”. Höga värderingar för mig är djupa relationer och samtal med vänner, att ständigt utvecklas och att prova på nya saker genom äventyr. Det kan vara att testa på en ny sport, resa till sydamerika och bo på ett skitigt hotell eller prata med de jag normalt inte pratar med för att försöka förstå deras situation, tankar osv. Det är på grund av dessa jag bygger min VAN för att göra fler saker, träffa fler frilansare och mer.

Rent privat älskar jag alla typer av människor som vill gott, är glada och positiva på livet. Det är inspirerande med passioner, viljor och när det går att prata om allt mellan himmel och jord. Jag är själv en relativt sårbar person, med det menat att jag inte drar mig för att öppna upp och dela med mig av mig själv. Träning är och har alltid varit centralt, spelar fotboll ett par gånger i veckan och kombinerar det med boxning, tennis och crossfit. Ogillar skarpt att gå, springa eller cykla längre sträckor. Det var kanske därför jag vann 60m i skolan tre år i rad (tvungen att skryta lite). TV-serier matas ständigt och longboard är magiskt. Jag är en ganska medelrisk-människa. Lägger mig ofta mitt i, nästan oavsett vad det gäller.

En del personer (många i min vänkrets) är smått beroende av att hela tiden göra saker. Alltid fart och fläkt. Sure, jag gör och skapar mycket (fått som ung på farmors gård), men har inga problem med att vara ensam en hel helg. Alltid varit en DOER som håller det jag lovar och älskar verkligen att projektleda i arbete och privat. Kanske blir ett par för tydliga och långa listor varje vecka, men ”I get shit done”, haha. Som avslut vill jag ge ett tips till de som inte riktigt vet vem de är eller vad de vill. Det är OK. Det är helt okej att inte känna eller veta det. Vad betyder det ens idag? Klyschigt men sant, gå på känslan.

Om du inte trivs med saker, change it. Inte imorgon, now!