Rost, mer grus och annat skit. På med handskar och jobba på!

Varje litet tillfälle som finns, och speciellt på en solig och fin dag fortsätter jag på drömmen. Det finns få saker som jag har 1000% motivation till just nu. Det flyger runt saker i skallen hela tiden om hur det ska göras och i vilken ordning. Som tur är träffade vi på SN Fordonsinredning som jobbar med just det vi håller på med. Fick en fin kontakt och ett samarbete/utbyte är igång. Vi beställer en hel del saker från dem och i utbyte blir det uppdaterad hemsida och filmproduktion för dem, win win! Trots detta så känner jag för att fixa så mycket som möjligt själv. Att testa och lära sig på samma gång om bilen är en skön känsla.

Det är flertalet personer jag vill tacka redan nu och som kommer att hjälpa till på olika sätt. En av dem är min fina vän Erik Jonuks, som ni ser här ovan. Känns tryggt att få tips och idéer där jag märker att Erik är minst lika taggad på den här idén om ett liv på hjul. Vi fixade bort all rost och på med hammarlack.

Det är som sagt en hel del att tänka på och jag sitter just nu med ett tjugotal lappar och papper med noteringar för olika saker. Dags att renskriva dem och lägga in i processlistan. Nya inköp, hålla budget för projektet och ta tag i nya kontakter för att bli klar till sommaren. Kommande saker är att få dit ett fönster i skjutdörren, dra fram elkablage invändigt och mappa upp strukturen med reglar och material.

Tack för att ni följer resan mot ett rikare liv (upplevelser), so long friends!