Medgångar och motgångar, precis som livet ska ha?

Det är en helt magisk fröjd att se solpanelerna på taket. Kunde inte ha blivit bättre. Har även haft 2-3 stycken supersköna kvällar/sleepovers i bilen tillsammans med goda vänner. Också extremt fint att ”känna på” livet som komma skall. Samtidigt som det spritter i kroppen av glädje så är det flertalet gånger som jag nästan bryter ihop av uppgivenhet, besvikelse och motgångar. Allt från punktering och fel på bromssystem till tanken på allt som är kvar och känslan av att inte har expertisen. Ikväll är en sån kväll, när saker inte riktigt är på plats och jag vet inte vad jag ska ta tag i. Gör jag rätt? Vem kan hjälpa mig?

Som sagt, magiska kvällar och mornar. Vakna upp till tystnad, sol och vatten i ansiktet på nått vis. Det är det jag har drömt om, och på ett sätt är det redan möjligt med en enkel 90-säng bak i bilen. Tillbaka till motgångarna. Det går inte att beskriva, men enklast är nog att jag ofta tror 1 sak och så adderas 10 saker på det, dvs. när jag förmodligen behöver ha X antal verktyg och X antal timmar så blir det Y steg tillbaka. Är ärlig med detta, precis som i företagandet. Det är inte enkelt att bara starta en business, det är hårt arbete och tusentals saker att hålla koll på. Det viktiga är att ha målet i sikte, en vision som motiverar. Det finns på bilen, så det kommer att gå. Tiden får ta den det tar, ska inte vara så hårt mot mig själv.

Punktering lagades av fantastiska Köpings Bildemontering tillsammans med beställning och installation av nya sommardäck. Rekommendation alla dagar i veckan, service på hög nivå. Samarbeten är allt i detta om det ska fungera. Vet ni någon som kan och vill vara med på ett eller annat sätt, skicka gärna ett mail.

En sak i taget, gör detta för dig Johan. Släpp kraven från omgivningen.