Skapa Behind The Scenes för filmbolag & reklambyråer. I love that!

Ingressen säger allt. Första filmen här nedan är den jag skapade för tre år sedan (2015) i Dubai för ANCHOVY. genom Kurt Arrigo. Kurt träffade jag i Malta på mitt entreprenörskapsutbyte. En av det mest magiska fotografer jag har i mitt nätverk. James Vernon filmade reklamfilmen, också helt grym!

ANCHOVY. använde den här produktionen för att visa på sin digitala expansion från Malta till Förenta Arabemiraten. Ett nyöppnat kontor i kombination med att kunna skapa fantastiska resultat för sina kunder. Over to the next. ProLounge som jag samarbetar har också använt sina för att lyfta upp sina produktioner och har visat dessa vid införsäljning. Här är en för BAUHAUS och även Nordic Feel. Press PLAY.

Att skapa dessa för reklambyråer, filmbolag eller även företag som vill visa hur de gör ett projekt är enkelt. När ni som kund tar in mig på dessa typer av produktioner krävs en kort avstämning om vad som ska ske, vart jag får och inte får befinna mig, samt en brief på vad ni önskar som slutprodukt.

Vill ni som byrå/bolag visa hur ni arbetar? Let me know!