Stockholm från sin bästa sida! Produktion med ny samarbetspartner.

För cirka två månader sen träffade jag Karl på Eyecandy Productions på ett kontor i Stockholm. Anledningen var att han önskade skapa fler kontakter inom film, specifikt sport och äventyr. Jag kände mig direkt träffad och slängde iväg ett (trevligt) mail. Karl känner att han vill expandera med sin verksamhet och då krävs det samarbeten. Vi hade mötet, klickade rätt snabbt och hade samma stil/känsla. Ps. Åkte min el-skate till mötet och hade sköna kläder. Påminner mig om att bara va mig själv i alla lägen.

Det tog inte allt för lång tid innan det kom ett mail om att haka på vid Stockholm Swimrun 2018. Kändes som ett spännande uppdrag, så det blev ett YES på den. Efter lite planering och information mötte jag upp min kapten för dagen, Janne (bild ovantagen med min Fujifilm TX20). Vi raceade runt under broar, vid bryggor och mer för att fånga deltagarnas insats. Det var svårt att hänga med klungan, främst i starten vid första vatten-delen. Det önskades en hård och ruff filmning, referens likt serien Band of Brothers.

Här nedan har jag testat att sätta stil med ett par klipp från en av alla uppgångar från vattnet från mitt filmade material. Ett av de mest leriga partierna på sträckan tillsammans med vattenpaus i gassande sol!

Känns mer än fint att inleda samarbeten som känns bra i magen, thanks Karl! Han kommer att slutföra filmen själv och ska försöka få till mycket mer, än en klassisk och tråkig eventfilm. I love it. Det här känns mer genomtänkt, precis vad jag gillar. En rough och grym reklamfilm istället med känsla i både klipp och musik. Även en voiceover från deltagare om känslan att förbereda och delta i ett race som detta. 

Applåder till alla som deltog. Skulle själv aldrig ställa upp… #toolong