Du åker till en fantastiskt inspirerande stad, men kommer bara hem med tre filmklipp.

För ett par dagar sedan kom jag hem från Kina och Shanghai, världens största stad med 24 miljoner invånare. Jag kände för att ta semester, träffa en god vän och uppleva. Samtidigt kommer pressen på att behöva skapa något i filmväg. Vänner hemifrån har redan frågat om de kan få se något grymt klipp, men så är inte riktigt fallet.

Tanken på att inte ha med sig speciellt mycket utrustning gjorde mig mindre motiverad. Men den största känslan är att faktiskt att bara tillåta sig att släppa allt som har med prestation att göra. Det är ofta svårt för högpresterande personer, men när det väl släpper kommer istället andra saker fram som betydligt högre närvaro och nya idéer. Kroppen behöver återhämtning och att släppa delen av att ”jaga efter något”, vilket jag blivit mycket bättre på senaste året.  I efterhand är det ett av mina bästa beslut.

Så här kommer istället ett par foton med min nya Fujifilm X-T20 och 23mm (mirrorless) objektiv som känns väldigt retro och skön i handen. Gav naturligt fina bilder rakt ut från kameran. Fler finns att skåda på min Instagram. Jag är själv en person som sorterar upp mina bilder i mappar direkt när jag kommer hem. Sitter på en affärsidé kring detta fenomen då det är extremt vanligt att sitta på tusentals osorterade bilder.

Får se om det är något jag tar vidare en vacker dag. Läggs till idéerna.