Wow! Filmtekniken, känslan, och ljudet. Inspiration till produktion.

Under april månad, 2017 tittade jag på extremt många reklamfilmer från Niké, Adidas och Reebook och någonting i mig tändes. Jag fastnade för filmen här nedan. En produktion som bara får dig att vilja mer och ta i lite extra. Det är självklart en stor budget och ett helt team bakom Reebook´s reklam men jag tänkte att det var lika bra att prova och se vad jag kunde skapa med mina enklare medel.

Den här referensen bland flera kom att bli något jag verkligen känner extra för framöver. Att filma lifestyle-porträtt. Sport, fashion, event och liknande. Att berätta någon/någras story för att lyfta upp ett varumärke. Få åskådaren att identifiera sig med stilen för att sedan bli en del av den.

Därför ville jag prova att skapa en produktion själv. Det kommer att mynna ut i ett porträtt av en hockeyspelare från VIK, Västerås. Ensam på planen tillsammans med en voiceover. Resultatet känns hittills fantastiskt bra (in progress). Något jag tidigare inte använt mig så mycket av är att ta upp och bygga in befintligt ljud på plats, men förstår att det är en extremt viktig komponent för att öka känslan och närheten till den eller det som filmas. Lägg märke till det i Reebok´s reklam här ovan.

Filmen släpps innan jul, 2017. Håll utkik i mina medier.