Mix av det bästa från mitt senaste år. Events, reklamfilmer, produktfilmer och mer.

En Showreel visar vem du är. Din stil. Ditt statement. Ditt allt på något vis. Det är en speciell känsla när den är färdig då den i första hand används för nya kunder, då de önskar se lite av vad jag som frilansande filmare kan skapa. Jag startade med att gå igenom alla produktioner sedan cirka 1,5 år tillbaka för att identifiera vad som symboliserar mig. När jag hade alla tänkta klipp behövdes en låt som också på något sätt kunde föra fram vem jag är som person. Känslan av ”funky” och glädje blev naturligt.

I mina klipp ville jag lyfta fram produktioner som connectar med ”lifestyle-branschen”. Det innebär mode, sport, äventyr, musik och events. Det gemensamma innehållet handlar om att profilera och promota varumärken med mycket människor och tillhörande externa miljöer för att förstärka budskapet.

Vad är då min stil? Enligt mina tidigare kunder och vänner har de alltid kommenterat mina kompositioner. En känsla av att filma med ett öga för den fina bilden/framingen. Jag har svårt att sätta fingret på vad det är själv, men vill alltid skapa korta, stilrena reklamfilmer med wow-känsla. Framöver handlar det mer om att behålla den stilen och utveckla en ny nivå med ännu mer varumärkesbyggande image.

Du är ditt varumärke. Se till att visa det du älskar och skapa med hjärtat.