Då var den inköpt. En dröm sedan mars 2017 som bokstavligen är i rullning framåt.

Det var under en eftermiddag/kväll tillsammans med Maria Granberg som fick mig att fullkomligt hoppa upp ur soffan och känna: ”This is my thing!”. Vi såg på flertalet olika bilder och klipp på personer som valt att bygga om en vanlig skåpbil till ett mobilt hem. De kände för att lämna vardagens stress och följa drömmen om fler möjligheter. Det kändes direkt i hjärtat. Jag vill också bygga något från scratch.

Nu har jag varit en frilansande filmskapare i snart tre år och det är dags att ta min VAN under 2018 för att träffa nya potentiella kunder runt om i Europa och skapa produktioner längs vägen. För kund blir det en mindre investering om det är en filmproduktion under flertalet dagar. Ingen extra logi och jag tar mig lätt till olika locations med möjlighet att filma från bilen på olika sätt vid specifika shots (taklucka). Så klart även bjuda på en kopp kaffe. Se ett av hundratals klipp som får mig att vilja åka här nedan.

Det finns alldeles för många argument till varför detta skulle passa mitt arbete, mina värderingar och livsstil. En perfekt VAN att åka till och från uppdrag med, stanna kvar på plats utan att behöva tänka på boende på hotell eller liknande. Även träffa nya människor på vägen och parkera i princip vart som helst. Att vakna upp till total tystnad. Det är även något jag vill dela med vänner. Att åka iväg till en specifik plats men ta ett par omvägar, prova på (t.ex. surfing) och se det vi önskar är en obeskrivlig känsla.

Min dröm beräknas vara klar till vår/sommar 2018. Stay tuned!