On we go, det är mer arbete än jag först kunnat tro…

I samarbete med Kläom i Hallstahammar har jag fått tillgång till en lokal att köra in bilen, lackat golv, måttat upp och mycket mer. Dessa kommer även framöver att bygga sängen + lite annan inredning i min VAN där vi också skapar reklamfilm för verksamheten. Även genom SN Fordonsinredning sattes det dit ett fönster i skjutdörren på sidan. Ett magiskt arbete, ser ut som att det kommer från fabrik. Fint med vänner, Adam som hämtade mig och Linda-Marie Engberg här, som körde hem efter. TACK!

Det krävdes fler lager med hammarlack för rosten som fick torka under natten. I samma veva är det viktigt att också fundera på HUR bilen kan isoleras på ett bra sätt (speciellt vid -25 eller +30 grader), likt en husbil. Vi kollar på golvvärme som en lösning tillsammans med ett golv som kan klara olika förhållanden. Det är inte bara värme och kyla, även ljud. På respektive del invändigt mot plåten har jag därför satt ditt ett material för att dämpa skakningar när man kör. Mappade även upp delarna i bilen för en känsla.

Tanken som slagit mig är att försöka åka iväg på en del resor (korta som långa) när den är färdig och ta med mig andra frilansare. Du kanske bygger hemsidor, föreläser, utbildar inom ledarskap etc. Du vill få ”space” och byta miljö under ett par dagar och bara få extra bra fokus. Du kan redan nu anmäla intresse för detta genom att skicka ett mail med lite information om önskat resmål och lite om dig själv.

Nästa steg är att dra el och fundera ut lösning för värme i bilen, let´s go!