Sprayade reglar till solpaneler när du tog ditt sista andetag.

Sjönk ihop på golvet i källaren och ville inte tro det som stod. Satt helt bedrövad och stirrade på panelerna. Kommer ta mig fan aldrig glömma att jag gjorde detta, precis som att de flesta vet vad de gjorde vid 9/11. Trodde aldrig att jag skulle bli så berörd och även fälla tårar men så är det. Du har varit topp tre på min Spotify tre år i rad och jag har ändå inte följt dig slaviskt. Vilket magiskt sinne för musik du hade, en brutal talang. Det värsta är tanken på hur hela den kommersiella hypen tog ditt liv.

Är fantastiskt glad att jag har upplevt din musik live tre gånger. Bråvalla, Peace And Love och Findings Festival i Oslo. Ren gjädje med vänner i sommarnätterna och det dansades som aldrig tidigare. Har alltid haft en dröm att filma festival och självklart dig. Nu kan det aldrig hända. Det blev Västerås Cityfestival där Nause förgyllde scenen istället. Det är smått mäktigt att gå in på alla stora DJ´s Instagram och se deras hyllning till dig. Inser extra mycket nu hur pass stor du var. Allt startade med en stor passion.

Det du sa i en intervju om att ”pengar i överflöd behövs inte, det är inte det som är viktigt här i livet”. I love that och något jag också lever efter. Det är en lättnad att inte behöva jaga efter crazy framgång. Gör det du vill och älskar, tillsammans med andra. Där har vi true happiness. Thanks man! Här kommer ett par klipp jag gärna ser/lyssnar på om och om igen. Finns för många bra låtar och det producerade du samtidigt som total jetlag, spelningar, media och mycket mer. Lika grymt som det var idiotiskt.

I dokumentären ni kan se HÄR är förmodligen ett eller ett par klipp fångade med min kamera. Det är på nått sätt en skön känsla. Det är det närmsta jag har kommit dig. Det var inte filmat av mig, utan min vän Sebastian Kriz (frilansare i LA) som lånade den för ett av dina sista gig på Üshuaia. Minns att jag tittade på klippen och levde mig tillbaka av dina fantastiska shower. Du får bara ett ord från mig. Legend.

Du ville bara skapa musik. Jag filmar vidare med dig i mina lurar.