När är det beräknat att du har den helt klar?

Det är den vanligaste frågan jag får och svaret brukar skjutas upp lite då och då. Det är brutalt mycket att tänka på (inget jag ångrar), men kanske juli/augusti. Senaste två helgerna helgen ställde jag mig nere i hamnen med havsutsikt och sol i ansiktet. Fortsätter att ljud och värme-isolera. Det finns fler hål och utrymmen i den här bilen att täcka än bakom tänderna vid tandborstning. Madness…

Erik Jonuks och jag tog en fin förmiddag att måtta ut solpanelerna på taket. De passar helt perfekt och kommer att ge fint med el till bilen (förhoppningsvis en helg utan extern laddning). Även min fina vän Måns Nyström kom över en förmiddag där vi la primer och lackade panelerna. Blev riktigt vackert! Om en vecka sitter dem på taket, kan knappt vänta. Har precis köpt bultar, tätningsmassa och metallborr. Vädret har bråkat med oss en del, bättre att vänta på värmeböljan. Please sun, head over to Sweden!

Efter sol kommer regn? Lyckades få punktering vilket innebar både nya däckinköp + montering. Har fått löst problemet två gånger med extern pump via 12V uttag, men fann en bättre lösning. Viktigt att ha om jag nån gång blir strandad mitt i skogen. Sov även över i Jönköping i samband med ett filmuppdrag. Mer om det i ett senare inlägg. Laddad inför dagens arbete (helt nya saker), tack för att ni följer!

Det är rätt ballt hur inget verkar vara ett problem när visionen finns.