Smockat med frilansuppdrag fick mig att pausa bygget lite.

MEN, nu är det motivation och bygge till 200%, känns magiskt. Nedan kan ni se ett enkelt och snabbt fixat klipp för att se vad som har hänt hittills. Har material så att det blir över. Kommer en längre variant senare på hemsidan ”how it´s made” tillsammans med info om resor 2018/2019, samarbeten mm. Check it!

Tog ett beslut att ta det lite mer lugnt med bygget framåt. Vem gör jag det för och vad är jag stressad över? No need. Den blir klar innan vintern kommer, det räcker fint. Vidare är det nu dags för att bygga innehållet efter veckor av grundarbete. Plywood som boxar in bilen, golvvärme, vinylgolv, hyllor, sänglösning mm. Now the fun begins! Har alldeles för många sköna släktingar och vänner i mitt nätverk som ställer upp och bidrar med kompetens och verktyg för att bygga. Uppskattas deluxe, tacksam!

Istället har jag njutit av ett par nätter runt om i Västerås. Läst bok i total tystnad, suttit på en brygga med middagen bredvid eller bara slappnat av. I och med att jag både är en mycket extrovert person så har jag ett behov av att ladda om och fokusera i ensamhet. Vi har alla vårt sätt att tackla allt som sker.

Vad är det här!? Well, trodde inte att jag skulle återgå till att flyga drönare. Men den HÄR slår mycket av mina önskemål om en liten kompis att ta med sig på resorna för att skapa filmklipp. Hello Mavic Air! <3 Regler för drönare är betydligt mer tillåtande idag, men det gäller så klart att följa regler som gäller.

Strax är det semester och full fokus på VAN, vänner och avkoppling. Vi hörs!