Känslan av att ta ett nytt steg i storytelling. Härligt samarbete!

Det sägs att fler kockar gör en sämre gryta. I filmvärlden gör definitivt fler kreatörer en bättre film. Ett manus framtaget av Robin Widell, drönare av Bo Lundvang och statister/styling av Kim Norman, samt röst av huvudpersonen, Lars. I detta projekt var även Linda Eliasson med och skapade foto för PEAB Bostad.

PEAB önskade finna ett roligare koncept att presentera sitt nya projekt på. De har så otroligt många och det vanliga är att det ofta finns bilder eller mindre klipp som visar på området. Det är totalt 51 lägenheter till salu och målgruppsanalysen var tydligt utarbetad. Äldre personer som önskar slippa att ta hand om sin bostad och komma tillbaka till friheten av ett avslappnat liv tillsammans. Det var starten på idén.

PEAB använder filmen på web, Hemnet, Facebook och digitala skärmar i Nyköping. De valde att själva marknadsföra filmen (intern kommunikation). Det behöver inte vara något fel med det, MEN för andra bolag; Har ni inte koll på hur spridning ev film genomförs för största möjliga exponering så är det klokt att stoppa in en till kock i filmprocessen. Nedan är ett par bilder från inspelningen av Linda Eliasson.

A och O i denna inspelning var så klart planering. Jag skapade ett schema och fördelade rollerna för att allt skulle falla på plats. Den här produktionen hade ett uppstartsmöte på två timmar och vi satte direkt igång med manus och innehåll (platser). Åkte även och rekade alla platser för att se hur ljuset skulle falla under dagen. Våra kunder gjorde ett strålande arbete i allt som rörde inspelningen och deras ansvar. Fin kommunikation. Vi gjorde det tillsammans och resultatet är PEAB mycket nöjda med. Tacksam AB.

NU är det semester. Ser fram emot fler sköna koncept HT18. Vi hörs!