Motivation på TOPP. Nu börjar det visuella på riktigt.

Tillsammans med min vän Kenneth fixade vi ett nytt golv och la isoleringen under, 10mm XPS cellplast. Den har jag sökt efter i nästan ett halvår och äntligen hittade jag rätt material direkt mot plåten för att förhindra fukt och mögel framåt. Lovely! Det var en härlig sommarkväll med hårt jobb tillsammans och varsin öl i handen. Att jag bytte ut tidigare golv var för att få det helt rakt inför golvvärmen senare.

Ute på min pappas sommarställe i Norrtälje (bild nedan) hade vi sen fina förutsättningar för att installera golvvärmen. Det blev en hel del uträkningar innan vi började för att se hur jag dels kan fästa lister och även styra värmen med kablage som finns under. Kabeln var exakt 44m och gick inte att ändra på. Vi räknade rätt och lade sedan ett magiskt fint golv på detta i vinyl. Står emot blöta vinterkängor senare 😉

Att se golvet färdigt (perfektion) och att kunna göra saker som dessa i princip själv är en sjuk känsla. Att övervinna svårigheter ger en boost. Stort TACK till ovanstående, samt BAUHAUS, Patrik Aronsson och Albin Hasselström för bra information längs vägen. Har nu bestämt mig för att åka till Lofoten i slutet/början på September/Oktober. Fånga fina bilder och minnen. En försmak av Europa helt enkelt.

Next up: Semester, flyga drönare, samt bygga väggar & tak. YEAH!